Pagini

joi, 28 mai 2009

Trist..dar adevarat...

Asa si este!
Optimismul din mine s`a spulberat din nou.Realitatea m`a lovit.Multe lucruri t`i se petrec pe neasteptate,multe sunt imprevizibile,chiar dezamagitoare.Viata te loveste de multe ori acolo unde te doare cel mai tare.Constati ca de cele mai multe ori ,oricat de tare ai incerca,oricat te`ai stradui,pana la urma tot iti iese pe dos.


Nici cand ploua,nici cand soarele arde,nu poti vedea lumina,jumatatea plina a paharului.Ai momente in care simti ca lumea s`a prabusit asupra ta si nu mai ai nici o scapare.Incerci sa te ridici din pat,dar esti prea molesit...incerci sa dormi,dar gandurile iti spulbera somnul.
Esti intr`o stare in care nu ai putere, nici un chef.Esti apatic si aiurea.

Te gandesti sa iesi la o plimbare sa iti revii,dar simti nevoia sa stai inchis in lumea ta,sa nu vezi pe nimeni.Te plictisesti ingrozitor si ai vrea s faci o multime de lucruri...dar te scarbeste ideea ca ai prea multe..si renunti...

Sunt zile in care nu vezi partea frumoasa a lucrurilor..zile in care totul e in ceata si nu intelegi nimic si nici nu vrei.Esti prea secatuit si dezgustat.Simti ca ai vrea sa nu existi,sa fii singur pe lume.Vrei sa scapi,sa fugi de tot...sa uiti.

E noapte si t`i se inchid ochii de oboseala.Esti frant si epuizat de agitatie,oameni,viata.Nu poti adormi datorita framantarilor ce iti zboara neincetat prin cap si nu iti dau pace.
E inca intuneric.Te uiti la ceas,pui capul inapoi pe perna si te gandesti ca totul trece,totul va fi mai bine pentru ca ....Maine e o noua zi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu