sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Doar un blog imatur

E 8 dimineata.Sunt trezita de mai bine de o ora.Cafeaua e bauta,tigara e fumata.Ma plictisesc si deschid pagina de blog.

Ma uit atent si observ copilaria .Incep a crede ca ar fi cazul sa cresc,sa ma maturizez.Imi lipsesc doar motivele esentiale.
Nu sunt mare,am doar 20,dar ce vad nu ma reflecta pe mine ca persoana.Imi dezvaluie doar fanteziile si imaginatia,cu nuante de roz.
Scriu despre Alice(acum am gasit numele perfect pentru o fetita blonda,cu ochi verzi si gropite din viitor),ador zanele si personajele feminine din basme,dar mai ales fluturasii.Important este faptul ca totul este roz si cateodata cu sclipici.
Viata reala e mult diferita, in afara de cateva(mai multe) piese roz de garderoba..iar zana cu aripi nu sunt deci nu traiesc intr`un basm.Exceptie fac fluturii.Ei sunt prezenti peste tot :)

Mai analizez odata situatia.Din moment ce in realitate nu le poti avea pe toate si lucrurile nu sunt mereu pe placul tau,undeva tot va trebui sa iti asterni cu ardoare amintirile si iluziile,opiniile si dorintele.Atunci de ce as schimba ceva?De ce as distruge farmecul?
Blog copilaresc,blog roz pentru fetite,blog nesemnificativ,aiureli aruncate si fantezii aievea.Nu imi pasa,atat timp cat stiu ca aici timpul nu are valoare si nu se scurge printre taste.Nu conteaza cine esti si cum te percep ceilalti.Esti un strain.

Din pacate,in realitate nu ma comport copilareste aproape niciodata.Vad prin prisma negativismului si cruzimii.Sunt doar nostalgica si dornica de romantism.Sincer,imi recunosc defectele..materialista,uneori superficiala,perfectionista,rasfatata si mofturoasa,cu o dorinta arzatoare de a`mi trai viata la cele mai inalte cote.
Lucruri bune,lucruri rele,antiteze si discordante.Nu conteaza!Atat timp cat exista in suflet un gram de veselie pe care il poti asterne undeva.
Aici viata e roz.Aici e fantezia mea,cu sclipici si zane.

ps:Am decis sa schimb template`ul blogului.Tot roz,tot fluturi,tot eu,doar alt aspect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu