luni, 7 iunie 2010

Behind


E timpul pentru o schimbare,pentru un nou inceput.Sunt lucruri care trebuiesc uitate,altele gandite.Deocamdata,raman doar in stagnare.

Uneori,am regrete si nu as vrea sa plec nicaieri,decat acasa.Ma bantuie gandul ca las in urma mea lucruri nerezolvate,ca fug de realitate ca sa ma pot ascunde de lumea in care traiesc.
Ar trebui sa fie cel mai fericit moment din viata mea.E visul meu care devine realitate,cel putin o parte din el.E momentul in care ar trebui sa tresar de bucurie,sa traiesc din plin,sa fiu fericita ca pot fugi pentru o perioada de tot raul care m`a acaparat in ultimele luni.
Am retineri si nu pot intelege.De ce atunci cand ai faptul implinit in fata nu te poti bucura de el?De ce atunci cand ceva nu iti apartine sau nu il poti avea,suferi,iar cand il primesti pe tava,ignori...?

In ansamblu,am emotii si fluturasii imi salta intreaga fiinta.
Abia astept plecarea,noutatea,schimbarea,adrenalina.E tot ce mi`am dorit.Toate le`as fi privit dintr`un alt punct de vedere,cel al incantarii,daca viata nu ar fi luat`o pe alte carari, nu tocmai drepte.


E timpul sa plec,dar ma voi intoarce.In esenta,nimic nu se va schimba,va ramane la fel.Nici eu nu ma voi schimba,raman aceeasi.Nu imi doresc o schimbare radicala,vreau doar sa imi golesc mintea de gandurile nefolositoare si epuizate,sa gasesc linistea pe care o caut,atat sufleteasca cat si mintala,sa imi adun forte noi pentru a`mi putea organiza viata mai departe.Am nevoie de o pauza...de tine,de mine,de tot ce ma inconjoara.

In cele din urma,ii spun adio acelui lucru care m`a implinit patru ani de zile,imi iau ramas bun de la dezamagire si tristete,spun la revedere putinelor clipe frumoase care m`au facut sa zambesc si sa vad viata in culori,sperand totusi la alte nuante si pasesc inainte,pasesc spre o lume la mii de kilometrii distanta!

Deocamdata,ascult ...


Atb feat Flanders - Behind

2 comentarii:

 1. Hei!
  Stii care sunt lucrurile cele mai frumoase? Cele care vin pe neasteptate!
  Niciodata nu te'ai asteptat la acel lucru. Si totusi, se intampla. Zambesti si traiesti momentul. Nu conteaza ce zi e azi, ce ora e, ca maine ai examen sau ca trebuie sa ajungi devreme la servici. Si fiecare parte din tine canta odata cu ceilalti.

  Vrei schimbare? O sa'ti trebuiasca multa, multa, multa hotarare pentru a o avea. Iti spun din experienta proprie. hehe.

  RăspundețiȘtergere
 2. O voi avea peste peste 3zile si pana in toamna..Intr`adevar cele mai frumoase momente sunt cele neplanificate.Iar eu le astept ..pana intr`o zi.In cazul meu,speranta moare prima...

  RăspundețiȘtergere