luni, 26 decembrie 2011

Error 404

Luand de la anul 0 as avea un milion de povesti de spus, creierul fiind ca un hdd , stocand bit cu bit fiecare secunda. Probabil are nevoie de un reboot sau macar o defragmentare la o perioada de timp, aparent pentru orice incercare de reinnoire a sistemului de functionare apare eroarea " This attemp has failed to proceed. Please try again". Nu gasesc explicatia logica. Trebuie sa incep a numara in baza doi, sa trec in sistem binar.


Uneori simt ca cedeaza, alteori tanjeste dupa informatie noua, de mult trafic si schimb de mb. Intr'adevar, exista un cos special unde poti depozita gunoiul, modalitati de sortare si clasificare a datelor procesate, dar de ce nu se pot sterge complet? Astept momentul in care se va afisa mesajul " Memory full " sau macar " Please use only important data ". Orice algoritm poate fi modificat , atat timp cat stii citi limbajul.


Probabil al meu hdd are un scurt circuit sau un cip defect, indiferent de raspuns tot ceea ce stiu este ca nu poate uita sau pune deoparte nimic. Fiecare data informationala este in continua procesare pana in momentul in care intregul sistem va ceda din functionare definitiv.

Un comentariu:

  1. Eu vă urez: Un an nou fericit, multă sănătate şi tot ce vă doriţi. Să aveţi grijă de blogurile voastre şi mai ales de voi. Să aveţi parte de toate bucuriile din lume. Multe comentarii şi mulţi vizitatori în 2012.

    RăspundețiȘtergere