Pagini

sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Fluturele



Inca odata,noaptea s`a raspandit prin aer,s`a evaporat odata cu sclipirea unei raze, lasand un val racoros,cu bruma ce acopera frunzele vestejite,creand impresia de o pulbere de diamante. E frig,iar fluturi nu mai sunt.Doar eu am ramas singura sa fac fatza iernii care vine cu pasi uriasi.

Nu am antene,nici aripioare,dar stiu ca fluturele e ceea ce ma reprezinta.
Toata viata am cautat ceva care sa fie al meu,simbolul meu,semnatura mea,caracteristica,asemanarea si nu credeam ca voi gasi vreodata.Atat de gingas,atat de firav,atat de fragil si totusi cu o vointa si putere extraordinara.Se zbate prin viata si zboara pentru libertate.

In sfarsit,este ceea ce mi`am dorit,mi`a placut si s`a identificat cu personalitatea mea.Am plecat de acasa,lasand in urma tot ce a fost,cu gandul sa incep din nou si sa vad viata dintr`o alta perspectiva,asemenea unui fluture care isi paraseste larva. De acum inainte,zbor in cautare,zbor spre ceva maret,fie ea cariera,familie,calatorii,banii,fericire.Doar zbor sa descopar nedescoperitul,sa aflu,sa stiu,sa cunosc,sa invat.Cand voi ajunge la destinatie,poate niciodata, visul va fi indeplinit.Nu atingerea scopului e esenta ,ci zborul,privilegiul de a trece prin viata.

Flururii traiesc putin,pana la 3luni.Si noi oamenii traim putin,in comparatie cu numarul lucrurilor pe care le`am putea face.Timpul e prea scurt,uneori zborul e prea greu.
Obstacolele vietii pot fi depasite,daca stim pentru ce luptam.Eu lupt pentru a parcurge aceasta viata,oricum o fi ea,pentru a descoperi si a analliza amanuntele...iar fluturele este un amanunt din viata mea.

7 comentarii:

  1. Ţi-am şterpelit şi eu bannerul. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta perspectiva de`a privii lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai pentru ca sunt la fel situatiile, mi s`a parut interesanta. :D Oricum, e aiurea rau de tot .. simti ca te doare sufletul.. draq stie. Eu una nu mai stiu ce sa fac ... nu mai stiu efectiv. Daca gasesti vreun antidot, mi`l pasezi si mie.
    Te imbratisez si ai grija de tine. Iar comentariile le poti lasa deasupra fiecarei postari ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut daca vrei sa facem schimb de link-uri ..adaugama in lista ta de bloguri si trimite un mesaj la una din posturile mele cu adresa ta sa te adaug si io...o seara buna :)

    blogu meu-->
    http://seducatori.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. te-am adaugat in blogroll :D..cred ca o sa mai vorbim :P

    RăspundețiȘtergere
  6. ms de incurajare? ce an esti ..stiu si eu poate imi vinzi niste ponturi:D

    RăspundețiȘtergere