Pagini

vineri, 6 noiembrie 2009

Nostalgia

In aceasta dimineata,odata cu mine s`au trezit si cateva amintiri.Amintiri legate de frig,de iarna.
Simturile mele sunt puternic dezvoltate,iar din aceasta cauza orice miros,orice atingere,orice sunet imi provoaca o amintire,pusa deoparte acum multi ani.

Mirosul de aer rece(pentru ca eu simt acel miros) ma duce departe in trecut...Eram luata in brate si sarutata,sau ma plimbam in parc pe intuneric chiar daca degetele imi erau amortite de frig,ori asteptam in statie ceva sa ma duca departe de frig...faceam ingerasi in zapada moale,eram la scoala in pauza si faceam omulet de zapada...as putea sa continui pana la nesfarsit...dar fiecare amanunt in parte,imi cutremura mintea si sufletul.E ca si cum m`as intoarce in trecut,stergandu`se tot ce a fost pana acum si traind intens acel moment.As putea descrie orice detaliu din fundal,as putea spune ca intr`adevar m`am intors in timp si sunt acolo prezenta din nou,acelasi loc,aceeasi eu.
Minute,secunde,fractiuni de secunda,nu conteaza din moment ce pentru mine dureaza o vesnicie.Ma vad pe mine atunci,stiu deja ce m`i se va intampla,stiu ce voi simti.Traiesc intr`un deja`vu si parca mintea mea in inceteaza sa stocheze informatii si nu vrea sa le stearga pe cele vechi.E atat de greu de explicat,nu am cuvinte...e de nedescris.

In aceasta dimineata,ceata mi`a declansat din nou acel buton de intoarcere in trecut.Parca n`as trai niciodata in prezent.Trecutul rabufneste in mine ori de cate ori butonul este apasat.
Mirosul,aerul,vantul,muzica,atingerea,sunt toate acele elemente care ma obliga sa calatoresc inapoi in timp,sa simt din nou acel deja`vu ciudat.Sa fiu din nou acolo,sa traiesc inca odata acea clipa.E depresiv,e frumos,dar amagitor din moment ce nu poti ramane acolo..E trist ca timpul a trecut si tu nu poti face nimic,decat sa te uiti de departe si sa te gandesti la faptul ca ai mai fost acolo.E o dubla viata..prezenta si trecuta..

3 comentarii:

  1. Daca doriti sa facem link exchange cu siteul www.makeverything.com si www.wowjocuri.ro sectiunea "Linkuri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.wowjocuri.ro cu titlul "jocuri online"

    P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat
    costel_box@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipă recent formată, nonprofit, care şi-a propus să lupte pentru conştientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolaţi de societatea în care trăim despre tot ceea ce înseamnă consum de droguri într-un fel sau altul.
    Dacă prin acţiunea ta, salvezi o singură viaţă de la decădere, consideră că ţi-ai atins scopul, alături de noi toţi ceilalţi.

    Dacă doreşti să susţii această campanie, afişază pe blogul tău un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere
  3. Gandim la fel din foarte multe puncte de vedere, mi se pare extrem de interesant blogul tau. iar postarea acestea ma caracterizeaza intru totalitate. Culmea, chiar despre asta as vrea sa scriu in urmatoarea mea postare. Astept un comentariu daca iti place vreuna din postarile mele. Felicitari inca o data. Ca sa fi capabil sa exprimi ceea ce simti intr-o maniera atat de frumoasa, trebuie sa ai ceva ce se numete noblete sufleteasca si care se gaseste tot mai rar

    RăspundețiȘtergere