Pagini

vineri, 27 noiembrie 2009

Un strop de scriere

E greu sa scrii cand ai prea multe idei.E greu sa le descrii,sa le pui in ordine,din moment ce trec asa de repede.Sunt atat de efemere.

Stau si ma uit la acest ecran si vad prin el.Oricat m`as stradui,nu cred ca voi putea vreodata reda ce simt si ce vreau cu adevarat.Nu as vrea sa`mi etalezi viata unor straini si totusi simt cateodata nevoia de a scrie aici.Nu astept o mare de cititori,chiar nu acesta este scopul.
Da stiu,te intrebi atunci de ce nu scriu un jurnal sau pur si simplu pe o foaie de hartie.Sincer,habar n`am,dar pe cat de public este acest blog pe atat de intim m`i se pare.
Am mai precizat si in alte postari faptul ca intentia nu este reclama,pozitia in topBlaBLa,cititori cat mai multi si alte lucruri.Viata personala in amanunt,nu o voi povesti,publicitate la o anumita companie nu fac,subiecte de dezbatut le pot dezbate in realitate,nu virtual..dar totusi aici gasesti stropi din sufletul meu.
Stropi care se evapora greu si revin mereu...

P.s: Imi cer scuze pentru blog.O ia razna cateodata:)

3 comentarii:

  1. mi-ar placea...o ploaie intreaga...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)chiar daca nu vrei sa iti dezvaluiesti identitatea(etalezi viata ta),sau numa partial..tot vei ajunge sa scrii din inima despre viata ta ca ajungi sa crezi ca asa este mai usor,si chiar este,si cu timpul iti vei "etala viata",dar tine minte ei nu stiu cine esti,majoritatea dintre ei cel putin caz de 89% nu te cunosc,intr-un fel parca ai fii propriul tau psiholog:)) suna stupid:( iar cand scrii pe blog dsp.orce si cauti raspunsuri sau nu stii ce alegere sa iei,macar vei avea o culegere de pareri de unde sa alegi.
    nu am fost prea explicit,si nici nu m-am exprimat cum voiam eu si dsp.ce voiam sa zic dar macar am oferit o explicatie:))
    sorry..prea obosit,satul de tot:( :P

    Have a great night,be safe & take care>:D<

    RăspundețiȘtergere