Pagini

joi, 4 februarie 2010

Diferita


Dupa un chef nebun de nimic,m`am asezat pe scaun si gandurile au inceput sa`mi zboare.Intr`un final,dupa lungi calatorii,am realizat ca nu am cunoscut pe nimeni,cu care sa am multe lucruri in comun,sau sa am aceleasi gusturi.Sa fie ca mine!Mai ales cand vine vorba de fete.Pot spune,cu multa parere de rau,ca niciodata nu am avut o prietena adevarata,cu toate ca mi`am dorit mereu.Si inca imi doresc sa o gasesc!

Mereu am avut multe cunostinte,multi colegi,amici,prieteni,iubiti,dar sexul feminin lipseste cu desavarsire din viata mea personala.In afara de mama mea,nici o femeie nu s`a ridicat asteptarilor.Nici nu trebuia.Nu am stabilit standarde,nici limite.Invidia nu lasa loc prieteniei.Este singura concluzie la care am ajuns.

In 20 de ani,n`am reusit sa intalnesc acea femeie,care sa nu ma examineze din cap pana in picioare,sa nu aiba ifose,in ideea ca poate va reusi sa fie deasupra mea,sa nu fie in concurenta in orice-de la haine pana la inteligenta-,sa nu fie rautacioasa sau invidioasa,sa nu fie prefacuta sau sa nu ma barfeasca.

Oare nu exista nici o fiinta pe aceasta planeta care sa aiba ceva in comun cu mine?De ce oare nu o intalnesc?Sunt oare chiar atat de dificila?Sau pretentioasa?
Nu vroiam altceva decat o legatura bazata pe incredere,sustinere si dragoste.
Se pare ca oamenii nu mai vad dincolo de imagine.

Mi`ar placea sa iubesc o femeie pentru ceea ce poate fi.O adevarata prietena!
Sa fie a mea,iar eu sa fiu a ei!Doar noi doua!

Inca astept sa o intalnesc.

3 comentarii:

  1. mai greu asa ceva..dar na,daca ai tu vreo ambitie ,mult noroc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ambitie am,noroc de a gasi ce caut,nu. Asa e viata,trista uneori...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce intuieşti tu ? Tu nu intuieşti mai întâi visul , viziunea . Pentru tine visul şi viziunea sunt numai materialul de construcţie : iubirea intre sexe . De aceea , poate , exista un oarecare rafinat , dar nu dispreţ , al celorlalte femei fata de alte femei , în construcţia sa , numita de sine însuşi femeia - Corin -

    RăspundețiȘtergere