Pagini

joi, 22 aprilie 2010

Sad Butterfly


Singura,pe intuneric,incerc sa gasesc explicatii si raspunsuri la intrebari retorice.Mi`e teama de nou,mi`e frica de monoton.De ce trebuie oare sa fie atat de complicat?

Ma plictisesc repede si vreau adrenalina.Timpul imi permite,iar eu voi face tot posibilul sa profit.Insa energia m`i se scurge precum o lacrima pe obrazul fin.
M`am plictisit sa scriu despre aceleasi ganduri si sa pun aceleasi intrebari stupide fara rost si fara raspuns.Nu vreau sa fie o fila despre vesnica tristete si melodrama,ci doar o fila din poveste.De ce oare nu pot scrie atunci cand sunt fericita sau de ce nu pot relata un amanunt frumos din viata mea?

In minte am o multime de semne de intrebare,inghesuite de semnele de exclamare.Teoretic,nu stiu ce vreau,practic fac totul automat. Poate nu in fiecare dimineata am pofta necesara pentru cafea si totusi primul lucru este sa torn praful in cana si apa fierbinte peste,amestecand cu ochii inchisi.Da,un exemplu aiurea,cafeaua creeaza dependenta,dar ideea e alta.
Deocamdata,solutia tuturor problemelor existentiale si lacrimilor fara rost este somnul,facandu`ma sa uit de mine,sa uit de lume,sa simt nimic!Vreau doar sa ajung pe taramul fanteziei mele. Noapte buna...

9 comentarii:

  1. Hei, stiu exact ce vrei sa spui ! Treceam si eu acu ceva zile prin ce treci tu acum.
    Dar cred ca am gasit reteta pentru a trece peste o stare ca asta...
    Un film. O discutie amuzanta cu un necunoscut. Si.... fa clatite !

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e si la mine,fac mereu aceleasi lucruri,scriu mereu despre aceleasi ganduri,despre tristete si ce e mai rau pe lume.Din cand in cand se intampla si lucruri bune dar ele trec nebagate in seama.Fantezia nu mai e buna dupa un timp..si atunci cand nu se schimba decorul si oamenii din ele..

    RăspundețiȘtergere
  3. @Niros Se pare ca amandoi trecem prin acelasi lucru.Nu stiu la tine cum e, dar la mine,dureaza si un an de zile(testat) indiferent de reteta


    @DinCopilarie Ai dreptate...insa,suntem noi lipsiti de inspiratie.Ori suntem nepasatori si nu bagam de seama,ori viata e fara farmec si monotona uneori

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca trebuie sa gasesti cauza care iti produce aceasta stare... si sa o inlaturi. Simplu, nu! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Robert Din pacate,cunosc cauza.Iar aceasta este una dintre cea mai complicata si nerezolvata problema a fiintei umane.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar asa de complicat? Hmm... nu cunosc problema sa nu aiba rezolvare sau mai bine zis, ca sa o dam un pic pe filozofie, o problema nu poate exista fara rezolvarea sa.

    RăspundețiȘtergere
  7. si singuratatea creeaza dependenta ç))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Claudel Asta iti garantez ca asa este.

    RăspundețiȘtergere